de Belkayate Timing indicator

Hallo allemaal, dus ik heb vandaag een nieuwe strategie die ik heb gewerkt die ik heb afgerond. Het is een strategie die ik heb tweaken geruime tijd en zijn vrij eenvoudig (voor mij). Ik ontwikkelde deze strategie uit andere strategieën die ik heb over het hele internet gevonden. Het beste wat je kunt doen is je eigen strategie te ontwikkelen, want dan ben je alles Lees hier over het naar achteren en naar voren te begrijpen. Het is heel gemakkelijk om een Google-zoekopdracht voor duizenden strategieën die verwarrend en tijdrovend proberen te leren kan doen, begrijp me niet verkeerd, het is geweldig om nieuwe dingen uit te proberen, je moet zoeken om te vinden wat je wilt, maar DON ‘T besteden al je tijd gewoon proberen andere strategie na de strategie, omdat je nooit goed zal worden op een in het bijzonder als je springt rond te veel. Als er een strategie optiesonline of een stuk van een strategie die je leuk vindt en is gemakkelijk te begrijpen, kennis te nemen van het.

Anyways Ik heb een beslissing over welke strategie zal ik de stok met en uit te proberen, en zoals altijd prijsactie is mijn nummer 1 prioriteit komen. Mijn strategie bestaat uit PA, 1 voortschrijdend gemiddelde, en de Belkayate Timing indicator, vrij simpel toch?

Mijn idee van deze strategie is als volgt: ik begin te zoeken naar steun en weerstand gebieden, dan kijk ik naar de prijs om te ontsnappen aan de MA wagen, (een beetje zoals de rubberen band strategie), Als de prijs heeft een scherpe move away, ik begin naar te kijken voor een omkering kaars. Als er een omkering kaars vormen, kijk ik dan naar de Belkayate Timing inhoud indicator om te zien of de kaars is voorbij de 8-niveau. Als het voorbij de 8-niveau, zal ik een oproep te plaatsen of dienovereenkomstig te zetten. Afhankelijk van hoe ver de prijs is van de MA, zal ik kiezen voor 10 min expiries of 30 min aflopende. Richting van de trend speelt ook een rol, ik zal proberen om de meeste transacties te plaatsen in de richting van de trend, maar als er een zeer goede setup anders is, zal ik het nemen.

Dus een recap: Zoek steun / weerstand, Prijs verder weg van MA, kijk voor omkering kaars, Belkayate Timing level afgelopen 8 niveau. Als aan alle eisen wordt voldaan, plaats een handel. Ik ging terug op een grafiek om te zien hoe deze strategie zou werken in zegt nu het verleden (ik weet terug testing heeft zijn grenzen) en het lijkt erop dat het leuk zou werken. Het maakt niet produceren veel signalen, maar degenen die ze doen zijn vrij grote winnaars. Ik zal het testen van deze strategie pas vanaf nu te zien hoe ik het doe.

Vandaag heb ik een van de handel gemaakt met behulp van mijn strategie, het maakt niet tot een ton van de handel, maar ze zijn meestal betrouwbaar. Prijs werd dompelen terug naar een recente steunniveau (lijn op de grafiek), en ik merkte prijs maakte een scherpe beweging van de MA, toen keek ik voor een omkering kaars, dan een Doji gevormd, en de pit van de Belkayate Timing indicator was langs de 8-niveau. Al die aanwijzingen waren groen en signaleerde een vak voor mij. Het was ITM. De handel was niet een grote winnaar, want ik heb in de handel een beetje vroeg. Ik koos voor een 10 minuten verstrijken, maar het was bijna niet lang genoeg om de prijs move up te zien. Ik ben nog steeds tweaken mijn inzending tijden, maar ik ben steeds beter denk ik. Hoop dat jullie allemaal genieten van deze posten! Laat me weten als je vragen hebt.