Omgaan met makelaars

De binaire opties handel is legaal in Duitsland, in tegenstelling tot sommige landen, zoals Italië die het zien als een vorm van gokken in plaats van de handel.

Duitse beleggers wordt toegestaan hun middelen http://www.optiesonline.com handelen met behulp van binaire opties, en bedrijven in Duitsland zijn ook toegestaan om binaire optie diensten aan te bieden. Vandaag de dag zijn er geen specifieke wetten in het land om zijn scopes en beperkingen. Beleggers kunnen storten en de handel zo veel als ze willen, en omgaan met elke makelaar ze willen.

Omgaan met makelaars

Hoewel er momenteel geen wetten die de handel binaire opties in Duitsland, betekent dat niet dat de beleggers zou iemand dat binaire opties diensten aanbiedt vertrouwen. Net als elke andere sites die financiële handel bieden, http://www.optiesonline.com/optie24/ moet de veiligheid van de nummer één prioriteit.

Alvorens in te gaan met een site, moeten beleggers controleren of een financiële site is legaal en gelicenseerd. Op BinaryOptions.net worden klanten voorzien van een lijst van makelaars die veilig zijn om te gaan met zijn. In Duitsland, kunnen beleggers Bezoek deze website contact op met de Federale Financiële Toezichthouder – de monetaire regulerende instantie van het land – al dan niet een makelaar licentie.

Duitsland zal de uitvoering van zijn eigen wetten op binaire opties?

Hopelijk, ja. Op dit moment is alleen de VS, het Verenigd Koninkrijk, Malta en Cyprus hebben wetten op Binaire Opties.Duitse handelaren die binaire opties gebruiken, moet aandacht besteden aan de regels van de individuele makelaars, vooral met opties die vervallen op de uitoefenprijs zelf en bij de berekening voor het verstrijken prijzen. Van hier naar het artikel Als Duitsland wetten op binaire opties hebben, kunnen regels gecentraliseerd zijn en meer transparantie.

De binaire opties handel niet veel kapitaal nodig heeft van investeerders. Volatiliteit is vriend van een handelaar in dit soort handel sinds koersbewegingen betekenen winst. Goud, het edele metaal dat vaak wordt gebruikt als hedge tegen financiële mislukking , is zeer geschikt voor binaire opties want het is zeer volatiel. Een blik op de kostbare gele optiesonline metaal van prijsbewegingen in de wekelijkse hitlijsten en je zult zien waarom het is een populaire aanwinst gebruikt in binaire handel in opties.

Het is niet bekend wanneer Duitsland een wet voor binaire opties zal leiden. Het is het eerste land dat Bitcoin overwegen als reservevaluta en dit moet u vertellen hoe soepel het is als het gaat om de vrijheid in te investeren. Toch is het hebben van een hier wet voor de binaire opties zou geweldig zijn, omdat het Duitse autoriteiten regelgevend toezicht op de handel zal geven.